Jätä yhteystietosi, otan sinuun yhteyttä!

Arkkitehtitoimisto Merja Eskola

Arkkitehtitoimisto Merja Eskola sijaitsee Helsingissä ja tarjoaa palveluja koko Suomen alueelle. Yritys on perustettu vuonna 2005. Yrityksellä on konsulttivastuuvakuutus. Yrityksestä vastaa arkkitehti Merja Eskola. Valmistunut 1988 Tampereen Teknillisestä Korkeakoulusta. Suomen arkkitehtiliiton (SAFA) jäsen.

Toimisto sijaitsee  Helsingin  Laajasalossa osoitteessa  Gunillantie 19 C 43. Jos sovitaan tapaaminen paikan päällä, on osoite Lorentzinkuja 2 A. Paikalle on hyvät yhteydet Herttoniemen metroasemalta busseilla 84 ja 88.

Keskeisiä arvoja toimiston työssä ovat esteettisyys ja ekologisuus. Toiminnan johtoajatuksena on henkilökohtainen, joustava palvelu ja luotettava yhteistyö.

t

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Arkkitehtitoimisto Merja Eskola
Paulankatu 2 C LT 6
00240 HELSINKI

Y-tunnus: 1949454-9
Puh: 040-5728407

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Arkkitehtitoimisto Merja Eskola:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Merja Eskola
Arkkitehti SAFA

Arkkitehtitoimisto Merja Eskola
Gunillantie 19 C 43
00870 Helsinki

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 6Jaa